Πρωτοβουλία για την υπεράσπιση της πρώτης κατοικίας συζητά ο Δήμος

Την ανάληψη πρωτοβουλίας για την υπεράσπιση της πρώτης κατοικίας φέρνει η Δημοτική αρχή ως πρώτο θέμα στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, ώρα 7.30μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς».

Τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 1. Ενημέρωση του Δ.Σ. από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου για την πορεία υλοποίησης του Προγράμματος Στέγασης Προσφύγων της Ύπατης Aρμοστείας του Ο.Η.Ε.
 2. Έγκριση υποβολής αιτήματος στο ΑΣΕΠ για την αντικατάσταση-αναπλήρωση διοριστέων προκηρύξεων των τέως Δήμων Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας, που δεν αποδέχθηκαν τον διορισμό τους.
 3. Έγκριση διαγραφής χρεών οφειλετών του Δήμου.
 4. Έγκριση δωρεάν ταφής.
 5. Λήψη απόφασης επί της έκθεσης για την κατάσταση των εσόδων και εξόδων του Δήμου για το Γ΄ τρίμηνο έτους 2017, βάσει της αριθ. 5/2018 απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 72 παρ.1β του Ν. 3852/10.
 6. Καθορισμός ανωτάτου ποσού μετρητών που μπορεί να τηρείται στο χρηματοκιβώτιο του Δημοτικού Ταμείου.
 7. Έγκριση προσφυγής σε διαδικασία διαπραγμάτευσης μετά τη σύμφωνη γνώμη της Ε.Α.A.ΔΗ.ΣΥ. για τις προμήθειες καυσίμων κλπ. έτους 2018 και τροφίμων κλπ. ετών 2018-19.
 8. Συγκρότηση της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων έτους 2018, σύμφωνα με το άρθρο 18 του Ν. 4456/17.
 9. Έγκριση ανάθεσης σε ορκωτούς ελεγκτές του ελέγχου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου για τις χρήσεις 2015 και 2016, βάσει των αριθ. 190/17 και 1/18 αντίστοιχων αποφάσεων του Διοικητικού της Συμβουλίου.
 10. Έγκριση 1ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ. έτους 2018 της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, βάσει σχετικής απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου.
 11. Έγκριση 2/17 και 3/17 πρακτικών επιτροπής εξέτασης αιτημάτων κοπής δένδρων εντός κοινοχρήστων χώρων, βάσει των αριθ. 64/17 και 67/17 αντίστοιχων αποφάσεων-εισηγήσεων της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
 12. Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί της οδού Ζαΐμη (από τον παράδρομο Ζαΐμη έως την οδό Κρεσταίνης), βάσει της αριθ. 65/17 απόφασης-εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
 13. Έγκριση α) Σύστασης Επιτροπής εξέτασης ενστάσεων των παραβάσεων του Κανονισμού Καθαριότητας & Προστασίας Περιβάλλοντος του Δήμου και β) Τροποποίησης ισχύοντος Κανονισμού Καθαριότητας & Προστασίας Περιβάλλοντος του Δήμου, βάσει της αριθ. 54/17 απόφασης-εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
 14. Έγκριση αλλαγής ωραρίου των εργαζομένων του Κοινωνικού Παντοπωλείου & Συσσιτίου του Δήμου.
 15. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής-οριστικής παραλαβής του έργου «Αποπεράτωση Βρεφονηπιακού Σταθμού Νέας Χαλκηδόνας» (Α.Μ. 9/2015).
 16. Έγκριση πρακτικού κλήρωσης και συγκρότηση επιτροπής προσωρινής & οριστικής παραλαβής  του έργου «Συμπλήρωση Η/Μ εγκαταστάσεων κλειστού γυμναστηρίου Ιωνικού» (Α.Μ.99/2015).
 17. Έγκριση πρακτικού κλήρωσης και συγκρότηση επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου «Ολοκληρωμένη παρέμβαση εξοικονόμησης ενέργειας στις κτιριακές εγκαταστάσεις της Δημοτικής Ενότητας Νέας Φιλαδέλφειας».
 18. Έγκριση πρακτικού κλήρωσης και συγκρότηση επιτροπής προσωρινής-οριστικής παραλαβής του έργου «Επισκευή κτιριακών εγκαταστάσεων σχολείων» (ΑΜ :101/14).
 19. Έγκριση παράτασης χρόνου περαίωσης του έργου: «Υπογειοποίηση κάδων απορριμμάτων Πλατείας Ελ. Βενιζέλου» (Α.Μ.60/2016).
 20. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών-υπηρεσιών του Δήμου.
 21. Έγκριση δαπάνης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου και διάθεση σχετικής πίστωσης, ποσού 1.930,00 € (συμ/νου ΦΠΑ).
Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *