Η παρέμβαση του Δήμου μας φέρνει νέα συζήτηση στο Δήμο Αθήνας για τον Ποδονίφτη

Μια σημαντική εξέλιξη υπήρξε στη σημερινή (11/1) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αθήνας, σχετικά με το σχεδιαζόμενο έργο εγκιβωτισμού του Ποδονίφτη. Η κατάθεση της αρνητικής γνωμοδότησης που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας και των εισηγήσεων που έγιναν στην ημερίδα που είχε πραγματοποιηθεί για το ίδιο θέμα, ανάγκασε την πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αθηναίων να δεσμευτεί ότι θα επαναφέρει προς συζήτηση το θέμα, καλώντας και το δικό μας δήμο στη σχετική συνεδρίαση.
Να θυμίσουμε ότι η ΕΠΖ της Αθήνας είχε λάβει θετική γνωμοδότηση για το έργο, χωρίς να μεσολαβήσει καμιά διαβούλευση με του κατοίκους. Ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Πέτρος Κωνσταντίνου κατέθεσε το σχετικό υλικό με τις αποφάσεις του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, προκαλώντας συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, κατά την οποία αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι τοποθετήθηκαν αρνητικά για το σχεδιαζόμενο έργο.
Μετά την εξέλιξη αυτή αναμένεται με ενδιαφέρον η νέα συνεδρίαση της ΕΠΖ του Δήμου Αθηναίων και η εκ νέου γνωμοδότηση, με νέα πλέον δεδομένα.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *