Ο «δημοσιογραφικός» βούρκος δίνει τα ρέστα του

«Α», όπως «Αυριανισμός». Η γνωστή τακτική της σπίλωσης και της συκοφάντησης προσώπων, με κατασκευασμένες ειδήσεις, ψευδή στοιχεία και προβοκατόρικα κείμενα. Η μέθοδος με την οποία χτίστηκε μια ολόκληρη σχολή εκβιαστικής «δημοσιογραφίας» του βούρκου και του παρακράτους.

Αυτή τη σχολή φαίνεται ότι ακολουθεί ο τοπικός Αδάμας της… δημοσιογραφίας, ο οποίος διεκδικεί και… κεντρικό ρόλο στην ενημέρωση μέσα από τις εκπομπές των Κουρήδων. Η προσέγγιση με τον άλλο τοπικό παράγοντα, λαμπρό εκπρόσωπο της παλαιάς πολιτικής τάξης, παρά το βεβαρυμένο ποινικό παρελθόν του, παίζει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της γραμμής που χαράσσει μέσα από την ψευδώνυμη ιστοσελίδα του.

Για τη σκοπιμότητα των δημοσιευμάτων του, δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία. Η αναπαραγωγή τους από τον οπαδικό τύπο που βρίσκεται στην υπηρεσία του μεγαλοπαράγοντα της ΑΕΚ πείθει και τον πλέον καλόπιστο (δείτε εδώ).

Από κοντά και ο έτερος τοπικός δημοσιογραφών, αφού ξεμπέρδεψε με την Αντιγόνη του… Αριστοτέλη (sic), «εζήλωσε την δόξαν» του Αδάμαντα και αποφάσισε να προχωρήσει και αυτός σε… αποκαλύψεις.

Ποιες είναι οι ειδήσεις που… αποκάλυψαν και χρησιμοποιούν για να λιθοβολήσουν τον δήμαρχο, το δημοτικό συμβούλιο, την κοινωφελή επιχείρηση;

Οι αποφάσεις που βρίσκονται αναρτημένες στη Διαύγεια. Αποφάσεις που έχουν ληφθεί από Διοικητικά Συμβούλια, που υλοποιούνται από εργαζόμενους και στελέχη της Κοινωφελούς, προκηρύξεις που έχουν γίνει δημόσια, όλα αυτά, αλεσμένα στο μύλο της παραπληροφόρησης, προσπαθούν οι τοπικοί αυριανιστές να τα σερβίρουν με οσμή σκανδάλου, με υπονοούμενα, με εμπλοκή συγγενικών προσώπων των στελεχών της δημοτικής αρχής.

Ένα πρόγραμμα στέγασης προσφύγων, το οποίο κανείς δεν τόλμησε εμφανώς να το απορρίψει (παρά την υπόγεια ρατσιστική χολή που διέσπειραν κάποιοι ελάχιστοι επώνυμοι και ανώνυμοι), το οποίο έγινε ομόφωνα αποδεκτό από το Δημοτικό Συμβούλιο, γίνεται η αφορμή για να στηθεί μια τεράστια καμπάνια ηθικής φθοράς της σημερινής δημοτικής αρχής που το αποφάσισε και το υλοποιεί με απόλυτη επιτυχία στην πόλη μας και κάνει υπερήφανους τους δημοκρατικούς της πολίτες.

Είναι τόσο το μένος τους και η προσήλωση στο… συμβόλαιο εξόντωσης που εκτελούν, ώστε δεν υπολογίζουν τίποτα.

  • Λιθοβολούν και υποσκάπτουν το ίδιο το πρόγραμμα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, ενσταλάζοντας στην τοπική κοινωνία μίσος αντί αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες (μήπως και αυτός είναι ο σκοπός τους;).
  • Χτυπούν τους ίδιους τους εργαζόμενους, οι οποίοι έχουν προσληφθεί με διάφανες διαδικασίες και υλοποιούν με μεγάλη ευσυνειδησία ένα ευαίσθητο πρόγραμμα με πολλές παραμέτρους, τις οποίες δεν μπήκαν καν στον κόπο να γνωρίσουν από κοντά, αυτοί που δήθεν κόπτονται για την… ενημέρωση στην πόλη μας.
  • Στοχοποιούν επιχειρήσεις και κατοίκους-ιδιοκτήτες κατοικιών που προς τιμήν τους δέχτηκαν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα και συμβάλλουν στην επιτυχή συνέχισή του.

Είναι γνωστός ο πόλεμος που μαίνεται στην πόλη, πριν ακόμα από την εκλογή αυτής της δημοτικής αρχής. Τα συμφέροντα που καραδοκούν να αλώσουν την πόλη, δεν σταματούν μπροστά σε τίποτα για να επιτύχουν το σκοπό τους. Ακόμα και αν είναι εξοπλισμένοι με φιλικές νομοθετικές πράξεις από πρόθυμους κυβερνητικούς, ακόμα κι αν πανηγυρίζουν με τις δικαστικές αποφάσεις που τους… δικαιώνουν, δεν παύουν να επιχειρούν την εξαφάνιση κάθε αντίστασης. Στον πόλεμο αυτό κάποιοι τοπικοί κονδυλοφόροι, αλλά και κάποιοι αυτοδιοικτηικοί παράγοντες έχουν λάβει θέση. Και αναλαμβάνουν πρόθυμα να εκτελούν συμβόλαια.

Καιρός να οργανωθούν και οι πολίτες αυτής της πόλης…

 

Για την ουσία του θέματος απάντησε η Κοινωφελής Επιχείρηση: 10 ψέματα της «ΑΛΗΘΕΙΑΣ»

Ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, έκανε επίσης της παρακάτω ανάρτηση στη σελίδα του στο fb:

 

 

 

 

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *