Για το τουρνουά New Year Cup, 3-6 Ιανουαρίου, ετοιμάζεται ο Άτταλος

Για το τουρνουά New Year Cup που θα διεξαχθεί την περίοδο από 3 έως 6 Ιανουαρίου 2018, ετοιμάζεται ο Άτταλος. Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε γήπεδα της περιοχής που θα ορίσει η διοργανώτρια αρχή. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 15€ ανά παιδί και η συμμετοχή είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ. Το ακριβές πρόγραμμα αγώνων του τουρνουά (ημέρα/ώρα/γήπεδο) θα σας γνωστοποιηθεί σε επόμενη δημοσίευση. Τα χρήματα για τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά θα καταβάλλονται στην Γραμματεία μέχρι το αργότερο Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου. Τις ημέρες διεξαγωγής του τουρνουά ΔΕΝ θα γίνουν προπονήσεις.

Για τις ημέρες της εορταστικής περιόδου 23 Δεκ. 2017 έως 7 Ιαν. 2018 το πρόγραμμα αγώνων και προπονήσεων της Ακαδημίας έχει όπως παρακάτω:

Σαβ/Κυρ 23/24 Δεκεμβρίου και Σαβ/Κυρ 30/31 Δεκεμβρίου ΔΕΝ θα διεξαχθεί κανένας αγώνας.

Δευτέρα 25 και Τρίτη 26 Δεκεμβρίου ΔΕΝ θα γίνουν προπονήσεις.

Τετάρτη 27, Πέμπτη 28 και Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου όλες οι προπονήσεις θα γίνουν κανονικά.

Δευτέρα 1 και Τρίτη 2 Ιανουαρίου ΔΕΝ θα γίνουν προπονήσεις.

Τέλος, ανακοινώνεται οτι την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 20.00, θα γίνει στο γήπεδο μας αγώνας φιλανθρωπικού σκοπού για την στήριξη του Συλλόγου ΠΙΣΤΗ (Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις) με συμμετοχή των ομάδων Άτταλος – Παλαίμαχοι ΝΦ και ΠΙΣΤΗ. Παράλληλα και για τον ίδιο σκοπό, την Πέμπτη 21/12 και την Παρασκευή 22/12 θα φιλοξενηθεί στον χώρο του προπονητηρίου έκθεση παιδικού και λογοτεχνικού βιβλίου, του Φιλαδελφειώτη φιλόλογου-συγγραφέα Γιώργου Γεωργαμλή.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *