Μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα του Δήμου για αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος μέσω του γραφείου τύπου προς όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για τη συγκέντρωση τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής (στη φωτογραφία συνεργείο του Δήμου μεταφέρει ένα τμήμα των προσφορών):
Ευχαριστούμε τους δημότες μας για την συγκλονιστική ανταπόκριση στο κάλεσμα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς στην δυτική Αττική. Ενημερώνουμε όλους όσους προσέφεραν τρόφιμα, ρούχα και άλλα είδη ότι κάποια από αυτά βρίσκονται αποθηκευμένα σε χώρους του Δήμου μας, κατόπιν συνεννόησης με την Δήμαρχο Μάνδρας-Ειδυλλίας, στα πλαίσια της καλύτερης οργάνωσης της διανομής από τον εκεί Δήμο. Όπως έχει γίνει γνωστό, παρατηρήθηκαν περιστατικά κλοπών και δυσκολίες λόγω του μεγάλου όγκου των προσφορών από όλους τους Δήμους της χώρας και της έλλειψης ασφαλών αποθηκευτικών χώρων στην πληγείσα περιοχή. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον πληγέντα Δήμο και αναμένουμε από αυτούς τον ορισμό της ημερομηνίας που θα αποστείλουμε τα πράγματα.

Παραθέτουμε σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας:

«Ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας σέβεται τους δωρητές και διαθέτει με πρόγραμμα και σχεδιασμό κάθε προσφορά και δωρεά.

05/12/2017

Ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας ενημερώνει όλους τους δωρητές, ιδιώτες και φορείς, οι οποίοι έχουν παραχωρήσει ρούχα για τους πλημμυροπαθείς πως ο Δήμος μας με τους υπαλλήλους και σε συνεργασία με εθελοντές προχωρούν στην αποθήκευση, διαλογή και μοίρασμα των ρούχων αυτών ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε νοικοκυριού.

Παρά τους περιορισμένους χώρους αποθήκευσης καταφέραμε να οργανώσουμε ένα δίκτυο διαλογής και διανομής ρούχων το οποίο πλέον απευθύνεται και εξυπηρετεί όλη την έκταση της πόλης.»

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *