Με διαδραστικούς πίνακες εφοδιάζει όλα τα γυμνάσια – λύκεια ο Δήμος

Μια σημαντική ενίσχυση των σχολικών μονάδων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αποφάσισε πρόσφατα ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας. Με ίδιους πόρους πρόκειται να προμηθεύσει με διαδραστικούς πίνακες όλες τις σχολικές μονάδες της πόλης, ψηφίζοντας για το σκοπό αυτό στην τελευταία αναμόρφωση του προϋπολογισμού ποσό ύψους 14.500 ως ενίσχυση της Β’ Σχολικής Επιτροπής.
Το θέμα της έλλειψης τέτοιων σύγχρονων πινάκων, που κάνουν πιο ελκυστική τη διδασκαλία, σε πολλές σχολικές μονάδες κατέγραψε ο ίδιος ο δήμαρχος, όταν μαζί με τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής επισκέφτηκε γυμνάσια και λύκεια της πόλης. Το επόμενο βήμα ήταν η εισήγηση από την Σχολική Επιτροπή προς την αρμόδια αντιδήμαρχο Παιδείας και το θέμα ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 29ης Νοεμβρίου, όπου και αποφασίστηκε.
Σύμφωνα με τη Σχολική Επιτροπή, μετά τη σχετική προμήθεια όλα τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης μας θα αποκτήσουν τουλάχιστον από ένα διαδραστικό πίνακα.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

One comment

  1. Η καλύτερη επένδυση είναι η γνώση και ότι συντελεί σ΄ αυτή. Ο εξοπλισμός και η βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής των σχολείων είναι βασικές προϋποθέσεις για την επίτευξή της. Χαίρομαι που αυτό γίνεται αντιληπτό από τη δημοτική αρχή και ελπίζω να υπάρξει συνέχεια. Γιατί κάποιοι πιστεύουν ότι με ψίχουλα μπορείς να συντηρήσεις σχολεία… Η διεκδικήσεις για χρηματοδότηση των σχολείων πρέπει να έχουν συνέχεια και να μην εξαρτώνται από συντεχνιακούς πολιτικούς καιροσκοπισμούς… Α. Γούλας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *