Τρεις αντιπεριφερειάρχες κατά της χρηματοδότησης των γηπέδων ανωνύμων εταιρειών

Τη διαφωνία τους με τις δαπάνες του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Αττικής που σχετίζονται με τη χρηματοδότηση γηπέδων ΠΑΕ (πρόκειται για τα γήπεδα των ΑΕΚ και ΠΑΟ) εξέφρασαν τα στελέχη της Περιφέρειας Αττικής, Γιώργος Γαβρίλης, αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Αγγέλικα Σαπουνά, αντιπεριφερειάρχης Έργων και Υποδομών, Παναγιώτης Αθανασιάδης, αντιπεριφερειάρχης Πληροφορικής και Δημήτρης Δημάκος, περιφερειακός σύμβουλος.
Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:
«Καταρχήν, οι δαπάνες του προϋπολογισμού οφείλουν να έχουν κοινωνική ανταποδοτικότητα και να εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον.
Δεύτερον δεν συμφωνούμε οι πόροι της Αυτοδιοίκησης να κατευθύνονται στη χρηματοδότηση ιδιωτικών ΠΑΕ που όχι μόνο δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες των ερασιτεχνικών σωματείων, όπως προσχηματικά επικαλούνται, αλλά μάλλον τα χρησιμοποιούν ως παρένθετα πρόσωπα.
Τρίτον, ως Διοίκηση οφείλουμε να διασφαλίζουμε ενιαίους κανόνες στο χωροταξικό και περιβαλλοντικό σχεδιασμό, που όχι μόνο δε θα προσαρμόζουν τη ζωή των πόλεων στο σχεδιασμό των γηπέδων αλλά θα υπηρετούν το ακριβώς αντίθετο».
Τα τέσσερα στελέχη, ψήφισαν στο σύνολο του τον προϋπολογισμό του 2018 της Περιφέρειας Αττικής, εκφράζοντας εν τούτοις την αντίθεση τους, στο συγκεκριμένο ζήτημα, αντίθεση η οποία είναι γνωστή και εκπεφρασμένη ήδη από την έναρξη της θητείας της Περιφερειακής Αρχής, τον Σεπτέμβριο του 2014.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *