Με επιτυχία ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου στο Άλσος

Όπως ενημερώνει ο Δήμος πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία ο 4ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου επί ανωμάλου εδάφους, εντός του Άλσους  Νέας Φιλαδελφείας, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου.

Ο «σπόρος» που φυτέψαμε πριν τρία χρόνια άρχισε να αποδίδει καρπούς. Την φετινή χρονιά οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε ρεκόρ και προσδοκία. Από την αρχή της διαδικασίας, δήλωσαν συμμετοχή και στις τρείς διαδρομές συνολικά 572 δρομείς απ΄ όλη την Ελλάδα.

Τα δε σχόλια των συμμετεχόντων, τόσο για τη διαδρομή και το περιβάλλον μέσα στο δάσος, όσο και για την οργάνωση και κυρίως τη δωρεάν συμμετοχή στον αγώνα ήταν θετικότατα και άκρως κολακευτικά για τον Δήμο μας.

Εμείς, πιστοί στην ιδέα του Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού και έχοντας ως αρχή, ότι η παιδεία, η υγεία, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός είναι κοινωνικές παροχές και υποχρεώσεις της πολιτείας προς τους πολίτες της, θα προσπαθήσουμε όχι μόνο να συνεχίσουμε και να αναβαθμίσουμε τον αγώνα, αλλά όπως ήταν και το αίτημα πολλών από τους αγωνιζόμενους να διοργανώσουμε και άλλους αγώνες μέσα στο δάσος μας, ώστε και περισσότερος κόσμος να έχει την ευκαιρία να αθλείται και  να γνωρίζουν όλο και περισσότεροι πολίτες το δάσος μας, έναν από τους λίγους πλέον πνεύμονες πρασίνου που απομένουν στην Αττική.

Ο Δήμος μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει, όλους τους δρομείς που συμμετείχαν και μας τίμησαν και όσους συνέβαλλαν στην άρτια διεξαγωγή και επιτυχία της ανωτέρω αθλητικής διοργάνωσης:

  • Τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής – γυμναστές και τους λοιπούς υπαλλήλους του Δήμου μας, που δούλεψαν ακούραστα και ακατάπαυστα, παράλληλα με τις καθημερινές εργασίες της Διεύθυνσης.
  • Τους φυσιοθεραπευτές του Δήμου μας και για την Ιατρική κάλυψη.
  • Την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, την Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου, την Διεύθυνση Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Ηλεκτροφωτισμού, το Αυτοτελές Τμήμα της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου μας για τη πολύτιμη βοήθειά τους.
  • Τον κ. Τσαγκαράκη Κωνσταντίνο, Βετεράνο Αθλητή Στίβου, για την αμέριστη και ανιδιοτελή βοήθειά του καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα.

Οι απονομές στους νικητές των κατηγοριών των αγώνων και οι Τιμητικές Βραβεύσεις, έγιναν από την Αντιδήμαρχο Παιδείας-Πολιτισμού & Αθλητισμού Ευτυχία Παπαλουκά και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Αλίκη Γαλαζούλα.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *