Βανδαλισμοί στο γήπεδο 5Χ5 της Νέας Χαλκηδόνας

Βανδαλισμοί για άλλη μια φορά σημειώθηκαν στο γήπεδο 5Χ5 «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΑΚΗΣ», όπως καταγγέλλει ο Δήμος με ανακοίνωσή του:

Το γήπεδο 5Χ5 «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΑΚΗΣ» για μια ακόμα φορά έγινε στόχος βανδαλισμών από την ημέρα που παραδόθηκε στην αθλητική κοινότητα Νέας Χαλκηδόνας. Φαίνεται πως αυτό ενόχλησε κάποιους που έχουν βάλει στόχο να το βανδαλίζουν σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Το βράδυ, μετά τα εγκαίνια του γηπέδου, άγνωστοι εισέβαλαν στα αποδυτήρια αφού έσπασαν και τις προστατευτικές μπάρες των θυρών των αποδυτηρίων και έκλεψαν την ηχητική εγκατάσταση.  Δύο μήνες περίπου μετά, άγνωστοι κατέστρεψαν τα δύο W.C. του γηπέδου.

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας προχώρησε άμεσα στην αποκατάσταση τους αλλά οι απτόητοι άγνωστοι επανήλθαν και φέτος τον Οκτώβρη καταστρέφοντας και πάλι τις εγκαταστάσεις. Από τις 18 Οκτωβρίου και μετά άρχισε η αποκατάσταση των ζημιών αλλά και πάλι τις προηγούμενες μέρες, πριν ακόμα ολοκληρωθούν οι εργασίες, οι άγνωστοι κατέστρεψαν και τις νέες ανολοκλήρωτες εγκαταστάσεις.

Δεσμευόμαστε ότι η Τεχνική Υπηρεσία θα αποκαταστήσει για μια ακόμα φορά τις ζημιές και καλούμε την αθλητική Κοινότητα της Νέας Χαλκηδόνας να προστατεύσει τη δημοτική περιουσία από νέους βανδαλισμούς.

 

 

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *