Αλληλεγγύη από το Δήμο μας στο Δήμο Μάνδρας

Μια γενναία πράξη αλληλεγγύης έκανε ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας προς τον Δήμο Μάνδρας, ο οποίος μετράει τεράστιες πληγές από την καταστροφή. Αντιγράφουμε το δελτίο τύπου του Δήμου:
Ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας υπό το βάρος των σοβαρών απωλειών από τις καταστροφές που προκλήθηκαν στη Δυτική Αττική και κυρίως στην επικράτεια του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, αποφάσισε να εκφράσει την έμπρακτη αλληλεγγύη του, παραχωρώντας προς χρήση εξοπλισμό που είναι απαραίτητος για την αντιμετώπιση των υλικών ζημιών σε απόλυτη συνεργασία με το Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας και την Δ/νση Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.
Σήμερα 17 Νοεμβρίου κλιμάκιο των Διευθύνσεων Πρασίνου και Καθαριότητας, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας – Πρασίνου – Περιβάλλοντος, Γιώργο Ανεμογιάννη, επισκέφτηκαν την Μάνδρα Αττικής και παρέδωσαν στις υπηρεσίες του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας τα εξής:
• Φορτηγό Μεταφοράς και εναπόθεσης κάδων (αλυσιδάκι)
• Βυτίο Νερού (υδροφόρα)
Ο Δήμος μας εκφράζει την οδύνη του για τις απώλειες ανθρώπων και ζήτησε να διαβιβαστεί προς τις οικογένειες των θυμάτων η συμπαράστασή μας. Είμαστε στη διάθεση των αρμοδίων για να παρέχουμε οποιαδήποτε άλλη βοήθεια χρειαστεί.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *