Νέο σύγχρονο κέντρο φυσικοθεραπείας στην πόλη μας

Τις πόρτες του στο κοινό άνοιξε αυτή την εβδομάδα , το νέο φυσικοθεραπευτήριο Physio Palm, της Μάμαλη Αναστασίας. Πρόκειται για ένα σύγχρονο κέντρο φυσικοθεραπείας, στην περιοχή Απομάχων της Νέας Φιλαδέλφειας. Στόχος του είναι η αποκατάσταση μυοσκελετικών, καρδιοαναπνευστικών και νευρολογικών παθήσεων, με τη χρήση των πλέον σύγχρονων, καινοτόμων και προοδευτικών τεχνικών στο χώρο της φυσιοθεραπείας, όπως αυτές εφαρμόζονται στην Ευρώπη σήμερα. Ο σύγχρονος εξοπλισμός σε συνδυασμό με την υψηλού επίπεδου επιστημονική κατάρτιση του προσωπικού και την αγάπη για τον άνθρωπο, οδηγούν σε υψηλού επιπέδου παροχές υγείας.

Σύντομο Βιογραφικό
Η Μάμαλη Αναστασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Φιλαδέλφεια. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας το 2006, έχοντας αριστεύσει. Εισήχθη πρώτη στο τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Αθήνας και ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές της το 2011, έχοντας λάβει υποτροφίες επί σειρά ετών για τις επιδόσεις της. Παρακολούθησε και ολοκλήρωσε με επιτυχία Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Ακολούθησαν δημοσιεύσεις του επιστημονικού της έργου σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά καθώς και βραβεύσεις.
Απέκτησε επαγγελματική εμπειρία εργαζόμενη ως φυσικοθεραπεύτρια στο: Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών ΚΑΤ, Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας Μάμαλης Βασίλειος, Physiotherapie Murgenthal Ελβετία, Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης Αναπήρων (ΕΚΑ), ενώ συνεχίζει μέχρι σήμερα να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε αθλητικούς αγώνες παίδων.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *