Σύντομα υπογράφεται η σύμβαση με τον ανάδοχο του 3ου Γυμνασίου και 3ου Λυκείου

Στις επόμενες μέρες υπογράφεται η σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου ανέγερσης του 3ου Γυμνασίου και 3ου Λυκείου και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η εγκατάστασή του στο χώρο. Αυτό ενημερώνει το γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου, μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες (8/11) με την ΚΤΥΠ ΑΕ.

Συγκεκριμένα το δελτίο τυ΄που αναφέρει:

Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας του Δήμου με την πρόεδρο των ΚΤΥΠ Α.Ε. Ιωάννα Κοντούλη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Βασίλειο Καραγιάννη και υπηρεσιακούς παράγοντες. Εκ μέρους του Δήμου παρέστησαν ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, ο Τεχνικός Σύμβουλος του Δημάρχου Κώστας Μπαρούτας, ο Γιώργος Οικονόμου από την  Β΄ Σχολική Επιτροπή, οι Διευθυντές του 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας, καθώς και οι Πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων αντίστοιχα.

Στη συνάντηση, συζητήθηκαν ο προγραμματισμός και η εξέλιξη έργων σχολικής στέγης εγκαταστάσεων του Δήμου  και συγκεκριμένα:

  1. Για το έργο ανέγερσης του 3ου Γυμνασίου και 3ου Λυκείου μας ενημέρωσαν ότι τις επόμενες ημέρες υπογράφεται η σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου και αμέσως θα ακολουθήσει η εγκατάσταση του στο χώρο.
  2. Ο Δήμος σε συνεργασία με τις ΚΤΥΠ Α.Ε θα προχωρήσει στην σύνταξη όλων των απαραίτητων μελετών και αδειοδοτήσεων που αφορούν την προσθήκη αιθουσών στο 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Ν. Φιλαδέλφειας (φωτογραφία) ώστε να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες του σχολικού συγκροτήματος και να απομακρυνθούν οι δυο λυόμενες αίθουσες διδασκαλίας που προσωρινά τοποθετήθηκαν μετά τον σεισμό του 1999.
Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *