Σε διαβούλευση έργο της Περιφέρειας για την διευθέτηση του Ποδονίφτη

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής σε διαβούλευση βρίσκεται η έγκριση περιβαλλοντικών όρων για το έργο «Διευθέτηση ρέματος Ποδονίφτη από τη γέφυρα οδού Χαλκίδος έως τη γέφυρα οδού Εράτωνος» που αφορά το τμήμα του Ποδονίφτη που διατηρεί μέχρι σήμερα την φυσική του κοίτη στο μεγαλύτερο μέρος του.

Όπως μας ενημερώνει το γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου, ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας, λόγω της ιδιαίτερης οικολογικής και αισθητικής αξίας του  Ποδονίφτη για την πόλη μας, θα συζητήσει στα αρμόδια όργανα προκειμένου να γνωμοδοτήσει σχετικά με το έργο.

Επίσης ο Δήμος αιτήθηκε, παρέλαβε και ανάρτησε στην ιστοσελίδα του την σχετική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, προκειμένου να μπορούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν και να εκφράσουν άποψη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, «οι ημερομηνίες έναρξης και λήξης προθεσμίας για κατάθεση απόψεων ενδιαφερομένου κοινού είναι: 1/11/17- 5/12/17 στη Δ/νση Περιβάλλοντος Περιφέρειας Αττικής (Πολυτεχνείου 4, Αθήνα) και 6/12/17- 19/12/17 στη Δ/νση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής (Μεσογείων 239 και Παρίτση, Ν. Ψυχικό)».

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *