Και οι δυνάμεις του ΜΕΤΑ καταγγέλλουν την απόφαση του Δήμου για το πράσινο

Την απόφαση του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας να προχωρήσει σε ανάπλαση χώρων πρασίνου μέσω σύμβασης με ιδιώτη καταγγέλλει η Εργατοϋπαλληλική Αγωνιστική Κίνηση του Σωματείου εργαζομένων του Δήμου (η ΕΑΚ υποστηρίζεται από τις δυνάμεις του ΜΕΤΑ-ΟΤΑ), την χαρακτηρίζει «νεοφιλελεύθερη» και «μνημονιακή» και καλεί τη δημοτική αρχή να μην την υλοποιήσει.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μπορεί να νομίζατε πως θα μας πιάσετε στον ύπνο, κύριοι της Δημοτικής Αρχής, που προεκλογικά άλλα λέγατε και τελικά άλλα κάνετε.
Σας λέμε ότι Ο ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΜΝΗΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΝΟ!!!
Τις δικαιολογίες που χρησιμοποιείτε, για να ιδιωτικοποιήσετε σήμερα μέρος της Υπηρεσίας Πρασίνου και αύριο κάτι άλλο, τις έχουμε ξανακούσει και από άλλους Δήμους και από τις μνημονιακές κυβερνήσεις…
Οι δημότες μπορούν να χαίρονται μια ομορφότερη πόλη και ποιοτικότερη ζωή, κάτω από άλλες συνθήκες, μη μνημονιακές, δίχως επιτήρηση και περιορισμούς από το ΔΝΤ, ΕΕ και τους Τροϊκανούς.
Οι ίδιοι ισχυρίζεστε την έλλειψη προσωπικού στην εισήγησή σας στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά αντί να αγωνιστείτε μαζί με τους εργαζόμενους και τους δημότες, για μια άλλη πολιτική στην τοπική αυτοδιοίκηση, αναθέτετε και εκχωρείτε σε ιδιώτη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση αφήνει αιχμές και για την ΔΑΣ-ΟΤΑ, η οποία έσυρε πρώτη το χορό των καταγγελιών, αποδίδοντας ευθύνες στην διοίκηση του σωματείου:
«Όσο για τη ΔΑΣ-ΟΤΑ που έσπευσε να βγάλει λαυράκι, τους ρωτάμε:

  • Το δικό σας μέλος στο Σωματείο, που γνώριζε για το θέμα, γιατί δεν μας ενημέρωσε και γιατί δεν το έβαλε ως θέμα στο ΔΣ του Σωματείου;
  • Η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, που γνώριζε το θέμα και την εισήγηση, δεν σας ενημέρωσε;

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΤΑ ΠΡΩΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΗΣ ΔΑΣ!!!».

Τόσο οι αλληλοκαταγγελίες, όσο και η σφοδρότητα των ανακοινώσεων μπορούν να εξηγηθούν ως μέρος της προεκλογικής εκστρατείας των παρατάξεων ενόψει των επικείμενων αρχαιρεσιών στο σωματείο εργαζομένων του Δήμου.

Διαβάστε επίσης την ανακοίνωση του Δήμου – Ψεύδη περί ιδιωτικοποίησης του πρασίνου σε ανακοίνωση συνδικαλιστικής παράταξης

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *