Απούσα αντιπολίτευση, παρόντες οι… ανώνυμοι

Να δοξαστούν… κρυπτόμενοι στην ανωνυμία του διαδικτύου επιλέγουν παράγοντες και παραγοντίσκοι της πόλης μας. Αφού το δημοτικό συμβούλιο συζήτησε καμιά εικοσαριά θέματα την περασμένη Τετάρτη 1η Νοεμβρίου (ανάμεσά τους πολλά σοβαρά ζητήματα, όπως η απόφαση για ανάπλαση ένδεκα χώρων πρασίνου της πόλης και η έκτακτη επιχορήγηση των σχολείων) με απούσα σύσσωμη (πλην ενός) την αντιπολίτευση που αποχώρησε (ζήλεψαν την τακτική της παράταξης Νέο), με απόντα τον αντιπολιτευόμενο τοπικό τύπο (ο οποίος εδώ και λίγους μήνες έχει επιλέξει να αποκρύπτει τις δράσεις του Δήμου), γέμισε το διαδίκτυο από… απρόσωπες ειδήσεις.

«Πολίτες σε δράση», «Νέο Ξεκίνημα», «στα φιλαδέλφεια» και η νεο-εμφανισθείσα «φιλαηδόνα», έχουν τα πάντα: ρεπορτάζ, άποψη, πολεμική, θέσεις… Μόνο τα πρόσωπά τους κρύβουν, ή νομίζουν πως τα κρύβουν. Γιατί όλα εδώ… αποκαλύπτονται.

Δείτε ποιοι μας καλούν να γίνουμε φίλοι με την… «φιλαηδόνα», που μάλιστα είχε και φωτο-ρεπορτάζ από τη συνεδρίαση του Δ.Σ.:

Δείτε ποιοι μας προσθέτουν στην -γνωστή για τα ακραία υβριστικά και απειλητικά σχόλια που φιλοξενεί- ομάδα «στα φιλαδέλφεια»:

Δείτε ποιος ποστάρει ειδήσεις από τους «Πολίτες σε δράση»:

Πόσες ακόμα απρόσωπες ομάδες θα εφεύρετε, κύριοι;

Σας καταλάβαμε…

ΠΟΛΙΤΗΣ

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *