Η ΑΕΚ ενημερώνει για τη «νέα κυκλοφοριακή μελέτη της Νέας Φιλαδέλφειας»

Ο Πολίτης έλαβε στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο την παραπάνω πρόσκληση, με την οποία καλείται να παραστεί και να καλύψει δημοσιογραφικά την εκδήλωση που διοργανώνει η Ερασιτεχνική ΑΕΚ και η Δικέφαλος 1924 Κατασκευαστική ΑΕ, σήμερα Δευτέρα 30/10 στο Πνευματικό Κέντρο Ν. Φιλαδέλφειας. Η εκδήλωση έχει τίτλο: «Μύθοι και Πραγματικότητα – Η υπογειοποίηση και η νέα κυκλοφοριακή μελέτη για τη Νέα Φιλαδέλφεια».

Η πρόσκληση απευθύνεται σε δημοτικούς συμβούλους, δημότες, εμπόρους και κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας και θα μιλήσουν ο συγκοινωνιολόγος και μελετητής του έργου Κ. Ζέκος και ο project manager του έργου Δ. Ανδριόπουλος.

Είναι η πρώτη δημόσια εκδήλωση που επιχειρεί η πλευρά της ΑΕΚ για την παρουσίαση του έργου της υπογειοποίησης στην πόλη. Να θυμίσουμε ότι με τον ίδιο τίτλο κυκλοφόρησε και φυλλάδιο πριν λίγο καιρό η ΠΑΕ ΑΕΚ, απαντώντας σε έκδοση του Δήμου. Προκαλεί εντύπωση η αναφορά σε νέα κυκλοφοριακή μελέτη, ενώ μέχρι σήμερα υπήρχαν γραπτές διαβεβαιώσεις από την μελετητική εταιρεία ότι η μελέτη της υπογειοποίησης έχει βασιστεί στην υπάρχουσα εγκεκριμένη κυκλοφοριακή μελέτη του Δήμου.

Eπίσης προκαλεί εντύπωση ότι την εκδήλωση ενημέρωσης οργανώνει η εταιρεία που κατασκευάζει το έργο του γηπέδου και όχι μια δημόσια αρχή, όπως η Περιφέρεια Αττικής, η οποία είναι ο φορέας και χρηματοδότης του έργου της υπογειοποίησης.

Πριν λίγο καιρό ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας ολοκλήρωσε την δημόσια διαβούλευση στην πόλη που αφορούσε τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου της υπογειοποίησης, γνωμοδοτώντας αρνητικά και αναμένεται η αντίστοιχη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβούλιου Αττικής.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *