Αναζητούνται κατοικίες από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, με δελτίο τύπου που εξέδωσε υπενθυμίζει ότι αναζητά κατοικίες προς ενοικίαση, στο πλαίσιο του προγράμματος ESTIA (στήριξη έκτακτης ανάγκης για την ένταξη και τη στέγαση) που υλοποιείται σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, με χρηματοδότηση της Πολιτικής Προστασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ήδη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΠΟΛΙΤΗ, τα πρώτα σπίτια έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα, ενώ η Κοινωφελής έχει προσλάβει και το προβλεπόμενο από το πρόγραμμα προσωπικό.

Η μίσθωση αφορά στο διάστημα μέχρι το τέλος του 2017, με δυνατότητα παράτασης για ένα έτος. Η σύναψη συμφωνίας με τον ιδιοκτήτη πραγματοποιείται μετά την έγκριση της καταλληλότητας του διαμερίσματος από την επιτροπή που ορίστηκε με την 149/2017 ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Καλύπτονται :

  1. Η καταβολή του μισθώματος, με δυνατότητα προπληρωμής μέχρι το τέλος του 2017.
  2. Η κάλυψη όλων των λογαριασμών (νερού, ρεύματος, κοινόχρηστων κλπ).
  3. Η καθημερινή φροντίδα θεμάτων που αφορούν τη διαβίωσή τους με εξειδικευμένο προσωπικό σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους.
  4. Η αποκατάσταση τυχόν φθορών κατά τη διάρκεια της μίσθωσης.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικώς στο 210-2523584 και ηλεκτρονικά στο email kednfnx@gmail.com .

Οι αιτήσεις υποβάλλονται είτε αυτοπροσώπως στη διεύθυνση Αγ. Αναργύρων 9 στη Νέα Χαλκηδόνα, είτε ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική  διεύθυνση kednfnx@gmail.com .

Η φόρμα της αίτησης μπορεί να αναζητηθεί στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.neafiladelfeia.gr/default.aspx?pid=159&langid=1&rowid=1318

 

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *