Άγριες κόντρες και συνταρακτικές αποκαλύψεις…

Αναμένουμε με αγωνία να μάθουμε γιατί τοπικό μέσο έχει ανοίξει κόντρα με το ΝΕΟ – την παράταταξη του Γ. Αράπογλου. Όπως μας ενημερώνει άλλο τοπικό μέσο, το οποίο συνδέεται στενά με τον κ. Αράπογλου, αναμένεται άρθρο που θα προβαίνει σε σημαντικές αποκαλύψεις. Για την ώρα αποκάλυψε ότι στην έντυπη έκδοση του ανταγωνιστικού μέσου πριν μερικούς μήνες είχαν δημοσιευτεί πρωτοχρονιάτικες ευχές της Δύναμης Πολιτών (!).

Η κόντρα των δυο έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων κρατάει καιρό. Να θυμηθούμε ότι είχε ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσά τους για το περίφημο ηλεκτρονικό γκάλοπ, το οποίο πραγματοποιούσε το ένα μέσο και κατηγορήθηκε ότι δεν τηρεί την δεοντολογία των δημοσκοπικών εταιρειών (μην τους πάρουμε και την δουλειά…) από το άλλο.

Πρόσφατα έχει γίνει… πρωτοσέλιδο η συνεχής απουσία των συμβούλων του ΝΕΟ από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβούλιου. Μετά από αυτό οι τρεις σύμβουλοι της παράταξης έκαναν την εμφάνισή τους σε ένα συμβούλιο, όπου παρέμειναν για λίγη ώρα καταψηφίζοντας, χωρίς στην ουσία καμιά τοποθέτηση, στη σειρά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Στην τελευταία συνεδρίαση, πάλι εμφανίστηκαν καθυστερημένοι και για λίγα λεπτά οι σύμβουλοι του ΝΕΟ, για να αποχωρήσουν με αφορμή κάποια τοποθέτηση που έκριναν ότι είναι… αστεία.

Οι πληροφορίες ότι η κόντρα έχει να κάνει με την μικρή διαφημιστική πίτα της πόλης, η οποία μοιράζεται πλέον σε περισσότερα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, μάλλον είναι υποβολιμαίες…

Φαίνεται ότι ο προεκλογικός πυρετός έχει αρχίσει να ανεβαίνει και όλοι σπεύδουν να λάβουν θέση στην κούρσα των «προθύμων», που θα διεκδικήσουν το χρίσμα για λογαριασμό των γνωστών συμφερόντων στην πόλη μας.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *