Πανελλήνια έκθεση γραμματοσήμου στην αίθουσα του Πάρκου Αποστολάκη

Πανελλήνια ΄Εκθεση Γραμματοσήμου με την επωνυμία «ΕΡΜΗΣ 2017», οργανώνουν τα πολιτιστικά και η κερδοσκοπικά Σωματεία Φιλοτελική Εταιρεία Αθηνών και Οι Φιλοτελιστές των Αθηνών με την αιγίδα του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας.

Η ΄Εκθεση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Ι. Χαραλαμπόπουλος», στο Πάρκο «Γ. Αποστολάκης», στη Νέα Χαλκηδόνα (πρώην Στρατιωτικό Εργοστάσιο) από 28 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2017 με την αρωγή και υποστήριξη των Ελληνικών Ταχυδρομείων και της Ελληνικής Φιλοτελικής Ομοσπονδίας.

Η ΄Εκθεση θα είναι συναγωνιστική, θα περιλαμβάνει όλες τις φιλοτελικές κατηγορίες και τάξεις και θα διέπεται από τον Κανονισμό της Διεθνούς Φιλοτελικής Ομοσπονδίας και από τον Κανονισμό της Ελληνικής Φιλοτελικής Ομοσπονδίας για τις Εθνικές ΄Εκθέσεις.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα γίνουν στις 28 Οκτωβρίου 2017 στις 7μ.μ.

Η ΄Εκθεση θα λειτουργεί από 10π.μ. έως 8μ.μ. Δευτέρα-Παρασκευή και από 10π.μ. έως 9μ.μ. Σάββατο και Κυριακή  με ελεύθερη είσοδο.

Η Οργανωτική Επιτροπή της ΄Εκθεσης  με έντονη προσπάθεια πέτυχε και εξασφάλισε τη συγκέντρωση του μεγαλύτερου φιλοτελικού δυναμικού της χώρας μας και της Κύπρου. Μέσα από τα 600 εκθεσιακά πλαίσια θα παρελάσουν εκθέματα μακροχρόνιας συλλεκτικής προσπάθειας και έρευνας. Ο επισκέπτης  θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τη Φιλοτελική και Ταχυδρομική Ιστορία μας και να θαυμάσει αξιόλογες συλλογές με τα Μεγάλα Κεφάλια Ερμού και θεματικές συλλογές με θέματα από την ιστορία, την τέχνη και τον πολιτισμό. Ακόμη συλλογές με ενθυμήματα από τον Ελληνοϊταλικό Πόλεμο, την κυριαρχία του Ελληνικού στόλου στο Βαλκανικό Πόλεμο του 1912/13, το Ποδόσφαιρο μέσα από τα γραμματόσημα και πολλές άλλες σπουδαίες συλλογές.

Μέσα στην ΄Εκθεση «ΕΡΜΗΣ 2017» συμπυκνώνεται η επιμορφωτική δύναμη του Φιλοτελισμού.

Η Οργανωτική Επιτροπή της Έκθεσης αποτελείται από τους διακεκριμένους φιλοτελιστές Κώστα Σφήκα (Πρόεδρο), Βασίλη Σεκόπουλο (Επίτιμο Πρόεδρο), Ιωακείμ Χαλβατζιδόπουλο (Αντιπρόεδρο), Αριστομένη Κατσιώλη (Γραμματέα) και μέλη τους  Ανάργυρο Γιαννακόπουλο, Κώστα Χριστοδουλίδη, Νίκο Ανδρειώτη, Ιωάννη Παναγόπουλο και Δημήτρη Πεπονάκη.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *