Ξέρει κάτι περισσότερο ο κ. Ανδριόπουλος;

«Η υπογειοποίηση θα γίνει», δήλωσε ο project manager του έργου του γηπέδου της ΑΕΚ, Δημήτρης Ανδριόπουλος, σχολιάζοντας την απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας. Και συνέχισε τη φράση του: «γιατί ζούμε σε κράτος με νόμους».

Ακριβώς επειδή ζούμε σε κράτος με νόμους, για να γίνει το έργο της υπογειοποίησης, θα πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία της διαβούλευσης για την ΜΠΕ (η οποία θα ολοκληρωθεί όταν γνωμοδοτήσει και το Περιφερειακό Συμβούλιο), να εγκριθεί η μελέτη αυτή και να εγκριθεί και η μελέτη της υπογειοποίησης, η οποία δεν έχει ακόμα γίνει (αυτό που υπάρχει είναι μια προμελέτη, την οποία  γνωρίζουμε μόνο ποιος την έχει παραλάβει, αλλά κανένας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να παρουσιάσει την έγκρισή της ή μη).

Με βάση όσα ακούστηκαν στο Δ.Σ. από την εκπρόσωπο της Περιφέρειας Αττικής, η μελέτη δεν είναι εγκεκριμένη. Απλά έχει παραληφθεί.

Άρα πώς προκαλαμβάνει όλη αυτή τη διαδικασία ο κ. Ανδριόπουλος; Γνωρίζει κάτι περισσότερο; Δεν προβληματίζεται από το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχει διατυπωθεί δημόσια καμιά θετική άποψη στην πόλη για το έργο;

Αναγνωρίζουμε την ανάγκη απάντησης που νιώθει ο υπεύθυνος του έργου, αλλά από πού αντλεί την σιγουριά του; Θα το μοιραστεί μαζί μας;

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *