Προγράμματα δωρεάν προληπτικών εξετάσεων

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, στο πλαίσιο των προγραμμάτων πρόληψης & προαγωγής της υγείας, οργανώνει προγράμματα δωρεάν εξετάσεων σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας.

Συγκεκριμένα με αφορμή τον μήνα κατά του καρκίνου του μαστού, διοργανώνει Δωρεάν Ψηφιακές Μαστογραφίες, για  γυναίκες από 40 έως 69 ετών. Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργαζόμενο Διαγνωστικό Κέντρο στις 24 Οκτωβρίου 2017, κατόπιν ραντεβού. Όσες γυναίκες, κάτοικοι ή δημότες του Δήμου ενδιαφέρονται, μπορούν να απευθύνονται για ραντεβού και πληροφορίες στο Κέντρο Κοινότητας στα τηλέφωνα επικοινωνίας 210-2532037 (εσ.003).

Επίσης από τις 11 έως και 18 Οκτωβρίου 2017, διοργανώνει δωρεάν μετρήσεις οστικής πυκνότητας, με σκοπό την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση της οστεοπόρωσης, σε χώρο του Δήμου. Την εξέταση μπορούν να κάνουν:

  1. Γυναίκες που έχουν μπει στην εμμηνόπαυση
  2. Γυναίκες μικρότερης ηλικίας, εφόσον έχουν κάνει ολική υστερεκτομή.
  3. Γυναίκες που κάνουν χρόνια χρήση κορτιζόνης
  4. Γυναίκες με προβλήματα Θυρεοειδούς Αδένα, και
  5. Γυναίκες με βεβαρυμένο οικογενειακό ιστορικό οστεοπόρωσης.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν από τους επαγγελματίες υγείας του Δήμου, κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210 2584857, από 8.30 -14.30.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *