Έργα αποκατάστασης ζημιών από θεομηνίες στο Δήμο

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες οι εργασίες αποκατάστασης ζημιών που προκλήθηκαν από τις θεομηνίες. Το έργο χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εσωτερικών και αφορά στοχευμένες τεχνικές επεμβάσεις με σκοπό την αποκατάσταση και την παρέμβαση σε σημεία του Δήμου που παρατηρούνται προβλήματα κατά την διάρκεια ισχυρών βροχοπτώσεων.

Οι παρεμβάσεις που έχουν ήδη ολοκληρωθεί αφορούν:

  1. Αποκατάσταση φρεατίου συλλογής όμβριων και νέες συνδέσεις στον κεντρικό αγωγό ομβρίων επί της οδού Περισσού στην Ν. Χαλκηδόνα.
  2. Κατασκευή νέου φρεατίου συλλογής όμβριων με νέα σύνδεση στον κεντρικό αγωγό ομβρίων στην περιοχή της πλατείας Νησίδας στην Ν. Φιλαδέλφεια

Θα ακολουθήσουν παρόμοιες παρεμβάσεις και σε άλλα σημεία της πόλης προκειμένου να λυθούν παρόμοια χρόνια προβλήματα, όπως βιντεοσκόπηση αγωγών ομβρίων για τον εντοπισμό βλαβών και την αποκατάστασή τους, αποκατάσταση σχαρών σε φρεάτια υδροσυλλογής κ.λ.π

Τέλος σε ότι αφορά το πολύ σημαντικό έργο της κατασκευής του αντιπλημμυρικού έργου στην περιοχή της οδού Σκρά έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαιτούμενες μελέτες από τον Δήμο και έχουν παραδοθεί στην Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες δημοπράτησής του.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

One comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *