Αναπλάσεις στην παιδική χαρά οδού Επταλόφου και στην πλατεία Δημοκρατίας

Την ολοκλήρωση δυο έργων ανακοίνωσε σήμερα 28/9 ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας. Πρόκειται για την ανακατασκευή και ανάπλαση της παιδικής χαράς, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Επταλόφου, Πανόρμου και Σμύρνης, δίπλα στον 1ο παιδικό σταθμό Νέας Φιλαδέλφειας. Τοποθετήθηκαν νέα πιστοποιημένα όργανα παιδικής χαράς, φυτεύτηκαν 50 νέοι θάμνοι και στρώθηκε με χλοοτάπητα ο περιβάλλον χώρος.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου, «Παραδίδουμε στα παιδιά, ένα χώρο που τους αξίζει, ένα κατάφυτο και πολύχρωμο κοινόχρηστο χώρο, όπου θα μπορούν να παίζουν με σεβασμό στο περιβάλλον».

Το δεύτερο έργο είναι η πλατεία Δημοκρατίας, στη Νέα Χαλκηδόνα (πιο γνωστή ως Πλατεία «Μόσχου») που γέμισε με πράσινο δίνοντας νέα πνοή στο χώρο.

«Είναι δικαίωμα όλων μας, να ζούμε σε ένα αναβαθμισμένο περιβάλλον και εμείς θα συμβάλουμε με όλες τις δυνάμεις μας προκειμένου να το πετύχουμε και να το διατηρήσουμε με τη βοήθειά σας -καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου. Τα συνεργεία της Διεύθυνσης Πρασίνου και Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, εργάζονται με εντατικούς ρυθμούς και ζήλο, προκειμένου να συνεχίσουμε να ομορφαίνουμε την πόλη μας από άκρη σε άκρη».

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *