Άκυρη η παραχώρηση του γηπέδου στην Δικέφαλος ΑΕ από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ

Με απόφαση που εξέδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών στις 20 Σεπτεμβρίου έκανε δεκτή στο σύνολό της την αγωγή και την πρόσθετη παρέμβαση που είχαν καταθέσει μέλη της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ κατά της απόφασης με την οποία έγινε παραχώρηση του οικοπέδου του γηπέδου στην Δικέφαλος 1924 Κατασκευαστική ΑΕ. Ταυτόχρονα απέρριψε τις πρόσθετες παρεμβάσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ και της Δικέφαλος και έκρινε ως «ανυπόστατη» την απόφαση της γενικής συνέλευσης του σωματείου στις 3-2-2015. Άρα το παραχωρητήριο ως προϊόν «ανυπόστατης» γενικής συνέλευσης είναι παράνομο.

Το γεγονός δημιουργεί νέα δεδομένα στην πορεία του έργου, αφού η έκδοση της οικοδομικής άδειας του γηπέδου έχει γίνει και στο όνομα της Δικέφαλος ΑΕ.

Αν και η πλευρά της ΑΕΚ εμφανίζεται καθησυχαστική διαρρέοντας στα φιλικά της μέσα ότι δεν συντρέχει κανένα πρόβλημα με την συνέχιση των έργων εφόσον η υπόθεση δεν έχει τελεσιδικήσει, δημιουργείται εύλογη απορία για το τι θα πράξουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, οι οποίες έχουν εκδώσει την οικοδομική άδεια.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *