Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την πρόσληψη προσωπικού στο πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων

Σε Ανακοίνωση – Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη τεσσάρων ατόμων προχώρησε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος (ΚΕΔΦX). Το προσωπικό θα απασχοληθεί στα πλαίσια προγράμματος που υλοποιείται σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία των ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και  χρηματοδοτείται από την Ε.Ε. Το πρόγραμμα αφορά την στέγαση προσφύγων σε ενοικιαζόμενες κατοικίες για τις οποίες είναι σε εξέλιξη διαδικασία εκμίσθωσης μέσω αιτήσεων που υποβάλλουν ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες σπιτιών (Δείτε σχετικά εδώ: http://www.dimosfx.gr/default.aspx?pid=159&langid=1&rowid=1332).

Σε επόμενη πρόσκληση που αναμένεται τις επόμενες ημέρες θα αναζητηθεί και το υπόλοιπο προσωπικό του προγράμματος που αφορά κοινωνικούς επιστήμονες, διερμηνείς, συνοδούς και φροντιστές των κατοικιών.

Η Ανακοίνωση – Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και τα απαιτούμενα προσόντα και δικαιολογητικά, βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας www.dimosfx.gr. Ο ηλεκτρονικός σύνδεσμος είναι: http://dimosfx.gr/default.aspx?pid=331&langid=1&rowid=5768.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *