Νέες αιτήσεις για αναδιανομή vouchers από την ΕΕΤΑΑ

Αναδιανομή  των μη χρησιμοποιηθέντων vouchers ανακοίνωσε η ΕΕΤΑΑ και καλεί τις ωφελούμενες-ους που ενώ είχαν όλα τα δικαιολογητικά δεν έλαβαν voucher τον Ιούνιο, να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση. Ο αριθμός των vouchers που δεν χρησιμοποιήθηκαν ανέρχεται περίπου σε 10.000, από ένα σύνολο 92.300, και θα διανεμηθούν με βάση αυστηρά την μοριοδότηση που έλαβαν όλοι τον Ιούνιο, με την απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια οι ωφελούμενες-οι να έχουν εξασφαλίσει θέση σε παιδικό σταθμό δημόσιο ή ιδιωτικό.

Όπως ισχυρίζεται στην ανακοίνωσή της η ΕΕΤΑΑ, με τα vouchers που έχουν ήδη διανεμηθεί έχουν καλυφθεί όλοι οι αιτούντες που ήταν κάτω από το όριο της φτώχειας και το 95% των ΑΜΕΑ. Μάλιστα με βάση τα περσινά δεδομένα, η ΕΕΤΑΑ πιστεύει ότι τέλος Σεπτεμβρίου που θα ολοκληρωθεί η διαδικασία αναδιανομής, ο συνολικός αριθμός των ωφελούμενων παιδιών μπορεί να προσεγγίσει τις 100.000. Αλλωστε, όπως διαβεβαίωσε το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Ανάπτυξης, θα καλυφθεί η οποιαδήποτε πρόσθετη δαπάνη χρειαστεί.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου 2017. Για την υποβολή των αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ πατώντας ΕΔΩ

 

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *