Ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης στη Νέα Χαλκηδόνα

Με δυο πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις συνεχίστηκε ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης στη Νέα Χαλκηδόνα.

Την Κυριακή 10/9, στην Πλατεία Χρυσαλίδας έγινε το αδιαχώρητο από γονείς και παιδιά που πλαισίωσαν τις δραστηριότητες, διασκέδασαν με το μάγο, παρακολούθησαν με μεγάλο ενθουσιασμό την παράσταση «Τα τρία γουρουνάκια».

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα θα γίνει η προκήρυξη της ανακατασκευής της παιδικής χαράς στην Πλατεία Χρυσαλίδος (μαζί με την  παιδική χαρά της οδού Μιαούλη στη Νέα Φιλαδέλφεια).

Μια παιδική χαρά που όπως είπε είναι απαράδεκτη και πρόκειται να μεγαλώσει και να φτιαχτεί με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, που ήδη ανακατασκευάζονται όλες οι παιδικές χαρές της πόλης. Ενημέρωσε επίσης τους παρευρισκόμενους και για τις εργασίες ανακατασκευής μιας ακόμη παιδικής χαράς της περιοχής, στην οδό Κορυτσάς, οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Τέλος ανήγγειλε και την αναμόρφωση της ίδιας της Πλατείας, σε ένα πρόγραμμα αναμόρφωσης πολλών πλατειών και κοινόχρηστων χώρων που καταρτίζει ο Δήμος.

Την Δευτέρα 11/9, στο Αίθριο «Αντώνης Τρίτσης», δίπλα στο Πνευματικό Κέντρο Ν. Χαλκηδόνας, πλήθος κόσμου παρακολούθησε μια πολύ όμορφη παράσταση του γνωστού έργου «Ο Αφελής» του Δημήτρη Ψαθά, από τη θεατρική ομάδα του Δήμου Ιλίου.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται την Παρασκευή 15/9, στην παιδική χαρά της οδού Πεταλά, στη Νέα Χαλκηδόνα, με την παιδική θεατρική παράσταση «ΜΑΓΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΗΓΗΤΡΙΑ ΣΑΣΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ». Εργαστήρι κατασκευών για μικρούς δημιουργούς. Διασκέδαση με τον μάγο.

Το Σάββατο 16/9, στη Λίμνη του Άλσους με την θεατρική παράσταση «Φιλιώ Χαϊδεμένου» με την Δέσποινα Μπεμπεδέλη και τον Ζαχαρία Καρούνη.

Την Κυριακή 17/9, στο Πάρκο Μνημείου Μικρασιατών, στη Νέα Φιλαδέλφεια, με την παιδική θεατρική Παράσταση «Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ» του Νίκου Λημνιού.  Εργαστήρι κατασκευών για μικρούς δημιουργούς. Διασκέδαση με τον μάγο.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *