Εκπρόσωποι του Δήμου στους αγιασμούς των σχολείων

Από το γραφείο τύπου του Δήμου λάβαμε το ακόλουθο δελτίο, σχετικά με τους αγιασμούς των σχολείων:

Με παιδικές φωνές, χαμόγελα και προσδοκίες για τη νέα σχολική χρονιά γέμισαν οι προαύλιοι χώροι των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας.

Ο Δήμαρχος της πόλης Άρης Βασιλόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και οι δημοτικοί σύμβουλοι βρέθηκαν στα σχολεία, παρακολούθησαν την τελετή του Αγιασμού και ευχήθηκαν στα παιδιά, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς καλή σχολική χρονιά.
Οραματιζόμαστε ένα σχολείο που να καλλιεργεί τον αλληλοσεβασμό, την αλληλεγγύη, την ασφάλεια και την αποδοχή ώστε το κάθε παιδί να γεύεται την επιτυχία και τη χαρά της μάθησης. Η δημόσια εκπαίδευση έχει πληγεί τα τελευταία χρόνια με τα μνημόνια και την λιτότητα. Τα χρήματα που δίνονται προς τους δήμους είναι όλο και λιγότερα και οι ευθύνες όλο και περισσότερες. Παρά ταύτα φροντίζουμε να μην στερούνται οι μαθητές της πόλης μας, έχοντας ήδη προβεί σε έκτακτες επιχορηγήσεις προς τα σχολεία και σκύβοντας καθημερινά με αγωνία πάνω από τα προβλήματα για να επιλύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Δήμος και τη νέα σχολική χρονιά θα βρίσκεται διαρκώς κοντά στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς με ειλικρινές ενδιαφέρον, καθώς τα παιδιά είναι για την Δημοτική Αρχή η απόλυτη  προτεραιότητα.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *