Από σήμερα 8/9 Παραμυθένιες Πλατείες

Από σήμερα 8 Σεπτεμβρίου ξεκινά μια σειρά εκδηλώσεων με τον τίτλο Παραμυθένιες Πλατείες… τον Σεπτέμβριο, που περιλαμβάνουν παιδικές θεατρικές παραστάσεις, εργαστήρια κατασκευών, ανιματέρ, μάγους κ.ά.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

  • Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στην Πλατεία Μιαούλη στη Νέα Φιλαδέλφεια (Περιοχή Απομάχων), στα πλαίσια του Παιδικού Φεστιβάλ Γειτονιάς:

Παιδική θεατρική παράσταση «ΠΙΝΟΚΙΟ» του Νίκου Λημνιού. Εργαστήρι κατασκευών για μικρούς δημιουργούς. Παράσταση μαγικών.

  • Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στην Πλατεία Γεννηματά-συνοικία Ειρήνης στη Νέα Φιλαδέλφεια, στα πλαίσια του Παιδικού Φεστιβάλ Γειτονιάς:

Παιδική θεατρική παράσταση «Η ΜΗΛΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΓΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ» της Κοραλίας Τσόγκα από το θέατρο Πρόβα. Εργαστήρι κατασκευών για μικρούς δημιουργούς. Παιχνίδια, διαγωνισμοί και χορογραφίες με τον μάγο.

  • Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στην Πλατεία Χρυσαλίδος στη Νέα Χαλκηδόνα, στα πλαίσια του Παιδικού Φεστιβάλ Γειτονιάς:

Παιδική θεατρική Παράσταση «ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ» του Νίκου Λημνιού.  Εργαστήρι κατασκευών για μικρούς δημιουργούς. Διασκέδαση για τα παιδιά με τον μάγο.

  • Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στην παιδική χαρά επί της οδού Πεταλά, στη Νέα Χαλκηδόνα, στα πλαίσια του Παιδικού Φεστιβάλ Γειτονιάς:

Παιδική θεατρική παράσταση «ΜΑΓΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΗΓΗΤΡΙΑ ΣΑΣΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ». Εργαστήρι κατασκευών για μικρούς δημιουργούς. Διασκέδαση με τον μάγο.

  • Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στο Πάρκο Μνημείου Μικρασιατών και Αλησμόνητων Πατρίδων στη Νέα Φιλαδέλφεια:

Παιδική θεατρική Παράσταση «Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ» του Νίκου Λημνιού.  Εργαστήρι κατασκευών για μικρούς δημιουργούς. Διασκέδαση με τον μάγο.

Δείτε όλο το πρόγραμμα του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *