Συνάντηση Άτταλου με τη Δημοτική Αρχή

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο και την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Ευτυχία Παπαλουκά είχε την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου η διοίκηση του Άτταλου, όπως μας ενημερώνει με σχετικό δελτίο τύπου. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Γιάννης Τζέλης (Πρόεδρος), Τάσος Κωνσταντινίδης (Α’ Αντιπρόεδρος) και Μέμα Ζαχαροπούλου (Γ. Γραμματέας). Όπως ενημερώνει ο Σύλλογος:

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση της Δημοτικής Αρχής από την διοίκηση του Συλλόγου και ενόψει της αγωνιστικής περιόδου, επί θεμάτων που αφορούν-επηρεάζουν την λειτουργία του σωματείου καθώς και η δυνατότητα παρέμβασης, υποστήριξης και συνεργασίας από την διοίκηση του Δήμου, για την επίλυση τους.

Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα, με τον Δήμαρχο να κατανοεί και να αναγνωρίζει την αναγκαιότητα παροχής βοήθειας προς τον Άτταλο για την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου και την ασφαλή και ποιοτική άθληση των 250 και πλεόν παιδιών της πόλης που αγωνίζονται στον Άτταλο, και δεσμεύτηκε να κάνει καθε δυνατή προσπάθεια προς την κατεύθυνση αυτή. Τα κυριότερα ζητήματα που συζητήθηκαν ήταν:

  • η αποκατάσταση φθορών στον χλοοτάπητα και την περίφραξη μετά την καλοκαιρινή περίοδο
  • η τοποθέτηση προστατευτικού υλικού περιμετρικά και εκτός των ορίων του αγωνιστικού χώρου για την ασφαλή διεξαγωγή προπόνησης και την αποφυγή τραυματισμών των αθλητών
  • ο καλλωπισμός του περιβάλλοντος του προπονητήριου χώρου και η απομάκρυνση χωμάτων και μπαζών που βρίσκονται επί διετία και πλέον, έμπροσθεν του γηπέδου
  • η εύρεση κατάλληλου χώρου ικανού να χρησιμοποιηθεί ως γραφεία για την στέγαση του Συλλόγου
  • η διάθεση επιπλέον ωρών στα γήπεδα 5Χ5 που θα κατασκευαστούν εντός της τρέχουσας σεζόν καθώς το υφιστάμενο προπονητήριο του Αττάλου δυσκολεύεται να καλύψει επαρκώς τα τμήματα του, λόγω μεγάλου αριθμού αθλητών
  • η εκπόνηση μελέτης και οι απαραίτητες ενέργειες για την οριστική επίλυση του προβλήματος του φωτισμού του γηπέδου
  • η συνδρομή του Δήμου με κάθε δυνατό τρόπο, σε τομείς που δύναται, ώστε να  ελαφρυνθούν τα λειτουργικά έξοδα του συλλόγου
  • η παροχή κάθε δυνατής βοήθειας προς την ομάδα για την κάλυψη αναγκών σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Από τη μεριά του ο Άτταλος δεσμεύτηκε να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια και συνεργασία για την επίλυση των παραπάνω θεμάτων. Επίσης και παρά την δυσκολία λόγω του αυξημένου αριθμού παιδιών του συλλόγου που προπονούνται στο γήπεδο, η διοίκηση του σωματείου δεσμεύτηκε στο μέτρο του δυνατού, να διαθέσει κάποιες ώρες (1 έως 2 εβδομαδιαίως) στα τμήματα άθλησης του Δήμου και στα πλαίσια πάντα, τόσο της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με την οποία ο Άτταλος έχει την ευθύνη διαχείρισης του προγράμματος του γηπέδου, όσο και του ρόλου και της παρουσίας του, όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί μέσα από την 40χρονη παρουσία της ομάδας στον χώρο.

Η Διοίκηση του συλλόγου εξέφρασε την ικανοποίησή της και χαιρέτισε τη βούληση του Δήμου να συνδράμει όσο μπορεί στην επίλυση των ζητημάτων που τέθηκαν και αναμένει για την υλοποίηση αυτών, γεγονός που θα βελτιώσει τις συνθήκες άθλησης των παιδιών και θα προσφέρει τα μέγιστα στην εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου.

Περαιτέρω ενημέρωση προς τον κόσμο του συλλόγου θα υπάρξει μέσα από τις προγραμματισμένες για το προσεχές διάστημα συγκεντρώσεις γονέων – αθλητών, στα θέματα των οποίων θα συμπεριληφθεί και η εν λόγω συνάντηση.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *