Αναρτήθηκε στη διαύγεια η άδεια δόμησης του γηπέδου της ΑΕΚ

Αναρτήθηκε σήμερα στην Διαύγεια η άδεια δόμησης του Κέντρου Αθλητισμού Μνήμης και Πολιτισμού «Αγία Σοφία», όπως είναι ο τίτλος του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Την άδεια εξέδωσε η αρμόδια διεύθυνση (ΔΑΟΚΑ) του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και αναφέρει ως ιδιοκτήτη του έργου το Ερασιτεχνικό Σωματείο ΑΕΚ. Η έγκριση δόμησης για την κατασκευή του έργου και την κοπή των δένδρων αναφέρει ως κύριους  τόσο το Ερασιτεχνικό Σωματείο ΑΕΚ, όσο και την Δικέφαλος 1924 ΑΕ.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει μεταξύ άλλων: «Μία μεγάλη, δύσκολη και εξοντωτική προσπάθεια και ένας συνεχής αγώνας υπομονής και ανυπέρβλητης αποφασιστικότητας, μέσα από εμπόδια εξωτερικών και εσωτερικών εχθρών που έμοιαζαν αξεπέραστα, αλλά που δεν ήταν δυνατόν ούτε να μας απογοητεύσουν, ούτε να μας λυγίσουν μπροστά στην ιστορική εντολή που είχαμε να εκπληρώσουμε, ολοκληρώνεται δικαιώνοντας την πίστη όσων από την πρώτη μέρα δούλεψαν για τον μεγάλο αυτό σκοπό». Όπως ανακοινώνει την Πέμπτη θα τελεστεί αγιασμός στο χώρο του γηπέδου.

Ευχαριστήριες επιστολές έστειλε η ΑΕΚ, όπως γράφεται σε διάφορα Μέσα σε πολιτικούς που συνέβαλαν στην έκδοση της άδειας και ανάμεσα σε άλλους αναφέρονται οι Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Σαμαράς, Πάνος Καμένος, Αλέκος Φλαμπουράρης, Χρήστος Σπίρτζης, Γιώργος Σταθάκης, Γιάννης Μανιάτης, Ρένα Δούρου, Πέτρος Φιλίππου και Γιώργος Πάντζας.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *