Επικρότησες το έργο της διοίκησης; Αδικαιολόγητος!

Η είδηση όπως μεταδόθηκε από τρεις ενημερωτικές ιστοσελίδες της πόλης είναι η εξής: δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης εκφράστηκε με θετικά λόγια για το έργο της Δημοτικής Αρχής, στη σχετική ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον απολογισμό περπαγμένων του 2016. Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε με έντονα επικριτικό τρόπο και ο συγκεκριμένος σύμβουλος δέχθηκε μια απαξιωτική επίθεση για τη στάση του.

Ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Χρήστος Κοπελούσος (αυτός είναι ο επικριθείς), πολλές φορές έχει εκφράσει την κριτική του σε πράξεις της διοίκησης και σε πολλά θέματα έχει τοποθετηθεί αρνητικά στις σχετικές ψηφοφορίες. Προφανώς οι ιδεολογικές και πολιτικές του αφετηρίες βρίσκονται στον αντίποδα της σημερινής πλειοψηφίας και αυτό έχει καταγραφεί σε πολλές συνεδριάσεις του συμβουλίου. Αυτό δεν τον εμπόδισε να διατυπώσει (για δικούς του προφανώς λόγους, ή σκοπιμότητες) κάποιες θετικές σκέψεις για το έργο της διοίκησης.

Ε, αυτό δεν μπορεί να του το συγχωρήσουν οι… εργολάβοι της αρνητικής προπαγάνδας στην πόλη μας. Η επίθεση που δέχθηκε ο κ. Κοπελούσος έφερε στην επιφάνεια μια σιγούσα κρίση στο χώρο της δεξιάς παράταξης και άνοιξε το… καπάκι για να αναδυθούν δύσοσμες αντιθέσεις που έχουν να κάνουν με συγκεκριμένα πρόσωπα της περιοχής. Ο τοπικός τύπος, με αφορμή αυτή την τοποθέτηση, έγραψε πάλι μερικές από τις πιο κίτρινες σελίδες του. Οι εκατέρωθεν κατηγορίες αναδεικνύουν ένα νοσηρό κλίμα που επικρατεί στην τοπική… δημοσιογραφία, η οποία μόνο ενημέρωση δεν ασκεί. Αναδεικνύουν όμως και ένα μεγάλο κενό στη συντηρητική δημοτική αντιπολίτευση, η οποία αφενός είναι απούσα από τη ζωή και τη δράση της πόλης, αφετέρου είναι εγκλωβισμένη σε πρόσωπα που συνδεόνται με τις πιο μαύρες σελίδες της τοπικής και κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Αν σε αυτή την εικόνα προσθέσουμε και την εναγώνια προσπάθεια που γίνεται από τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα που αναπτύσσονται στην πόλη για τη συγκρότηση μιας παράταξης προθύμων, στην οποία έχουν προσχωρήσει και πρωτοστατούν οι βασικοί τοπικοί δημοσιογραφούντες, τότε αντιλαμβανόμαστε με ποιους όρους θα δοθεί η μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019.

 

 

 

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *