Μέσα στον Αύγουστο θέλουν γνωμοδότηση για την ΜΠΕ της υπογειοποίησης

Με ημερομηνία 20 Ιουλίου κατατέθηκε στο Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου της υπογειοποίησης των οδών πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ, σύμφωνα με πληροφορίες μας. Για άλλη μια φορά μετά την υποβολή της ΜΠΕ του γηπέδου επιλέχθηκε το καλοκαίρι για να κατατεθεί η ΜΠΕ της υπογειοποίησης, ζητώντας γνωμοδότηση εντός 25 ημερών από το Δήμο. Δηλαδή, θα πρέπει τα αιρετά όργανα του Δήμου να συνεδριάσουν και να γνωμοδοτήσουν μέχρι τον… Δεκαπενταύγουστο για ένα έργο, το οποίο θα αλλάξει την κυκλοφορία και την όψη ενός σημαντικού τμήματος της πόλης.

Να θυμίσουμε ότι στην αντίστοιχη περίπτωση της ΜΠΕ του γηπέδου, όπου είχε ζητηθεί γνωμοδότηση τον Σεπτέμβριο του 2015, ο Δήμος είχε ζητήσει και είχε πάρει παράταση 45 ημερών, ώστε να μπορέσουν να γίνουν οι απαραίτητες συζητήσεις και συνεδριάσεις των οργάνων. Παρότι από τότε πέρασαν δυο χρόνια και ενώ φημολογείται ότι σύντομα πρόκειται να εκδοθεί η άδεια οικοδομής του γηπέδου, μόλις σήμερα φρόντισαν οι αρμόδιοι να προχωρήσουν στην διαδικασία συζήτησης της Μελέτης ενός έργου που συνδέεται άρρηκτα με αυτό του γηπέδου.

 

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

One comment

  1. » Για άλλη μια φορά μετά την υποβολή της ΜΠΕ του γηπέδου επιλέχθηκε το καλοκαίρι για να κατατεθεί η ΜΠΕ της υπογειοποίησης, ζητώντας γνωμοδότηση εντός 25 ημερών από το Δήμο. Δηλαδή, θα πρέπει τα αιρετά όργανα του Δήμου να συνεδριάσουν και να γνωμοδοτήσουν μέχρι τον… Δεκαπενταύγουστο για ένα έργο, το οποίο θα αλλάξει την κυκλοφορία και την όψη ενός σημαντικού τμήματος της πόλης.»

    ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΚΟΠΙΜΩΣ να αναφέρετε ότι το γεγονός ότι η ΜΠΕ του γηπέδου έφτασε να τεθεί σε διαβούλευση πέρσι τέτοιο καιρό, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ στον φίλο σας κ. Λαφαζάνη που την κρατούσε στο συρτάρι του για 8 ολόκληρους μήνες!!!! …..ή μήπως πάθατε ΠΑΛΙ επιλεκτική αμνησία???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *