Η ανακοίνωση της Περιφέρειας για τη διαβούλευση της ΜΠΕ της υπογειοποίησης

Αναζητώντας στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής (αφού δεν έχει δημοσιοποιηθεί με δελτίο τύπου) βρίσκει κανείς την επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη της δημόσιας διαβούλευσης, η οποία… ξεκίνησε ήδη από τις 17 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου. Για άλλη μια φορά δηλαδή, για ένα μείζον θέμα που αφορά το Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας και όχι μόνο (η Πατριάρχου Κωνσταντίνου είναι περιφερειακός δρόμος), επιλέγεται το καλοκαίρι.

Τι ακριβώς αναφέρει η ανακοίνωση; Ό,τι όποιος επιθυμεί να εκφράσει άποψη επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιτπώσεων του έργου που φέρει τον τίτλο «Ταπείνωση και κάλυψη τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου» μπορεί να ζητήσει το φάκελο στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Αττικής:

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις της με αρ. οικ.1649/45/14 ΚΥΑ Υπουργών Εσωτερικών- ΠΕΚΑ  (ΦΕΚ45/Β/2014)  ανακοινώνεται ότι:

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής διαβιβάστηκε από τη Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής με το με αρ. πρωτ. 54407/3024/17 έγγραφο η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ), με:

Α) τίτλο έργου: «Ταπείνωση και κάλυψη τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια» υποκατηγορία Α2, ομάδα 1η,  α/α: 16 ( Ομάδα και κατηγορία κατά ΟΜΟΕ ΛΚΟΔ – ΓΙΙΙ)

Β) θέση έργου: Φωκών και Πατριάρχου Κωνσταντίνου στο Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, της Περιφερειακής Ενότητας Κ.Τ. Αθηνών, της Περιφέρειας Αττικής.

Γ) φορέα έργου: Περιφέρεια Αττικής-Γεν. Διεύθυνση Αναπτ. Προγραμματισμού & Υποδομών- Δ/νση Οδικών Έργων (Δ9) – Τμ. Δ΄

Δ) αρμόδια για το έργο περιβαλλοντική αρχή τη Δ/νση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής

Ε) αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής, στην οποία καλείται το κοινό να ενημερωθεί και το ενδιαφερόμενο κοινό να εκφράσει τις απόψεις του επί του περιεχομένου του φακέλου της Μελέτης, τη Δ/νση Περιβάλλοντος  (Πολυτεχνείου 4, Αθήνα, υποδοχή κοινού: Δευτέρα- Παρασκευή, 9:00-15:00, τηλ.: 210-6984302)

ΣΤ) ημερομηνία έναρξης και λήξης δημόσιας διαβούλευσης: 17/07/17- 04/09/17

Ζ) ημερομηνίες έναρξης και λήξης προθεσμίας για κατάθεση απόψεων ενδιαφερομένου κοινού: 17/07/17- 21/08/17 στη Δ/νση Περιβάλλοντος Περιφέρειας Αττικήςκαι 22/08/17- 04/09/17 στη Δ/νση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής (Μεσογείων 239 και Παρίτση, Ν. Ψυχικό)

Η) εφημερίδα δημοσίευσης: «Γενική Δημοπρασιών» και link δημοσίευσης: www.patt.gov.gr.

Η παραπάνω ανακοίνωση θα δημοσιευθεί στην εφημερίδα «Γενική Δημοπρασιών» στις 15-7-17 με α.π 147903/17.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *