Σχόλιο Άρη Βασιλόπουλου σχετικά με τη διευθέτηση των πρανών του Ποδονίφτη

Δεν έχει εκφράσει γνώμη ο Δήμος για το έργο διευθέτησης των πρανών του Ποδονίφτη. Αυτό αναφέρει με σχόλιο στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος απαντώντας σε δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας, η οποία «αποκάλυψε» την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου, την οποία δεν έχει καν παραλάβει ο Δήμος (!).

Ολόκληρο το σχόλιο που ανάρτησε ο κ. Βασιλόπουλος:

Μερικοί «δημοσιογράφοι» της πόλης που βαφτίζουν τα άχυρα λαβράκια, ανάμεσα στα υπόλοιπα είναι και τόσο άσχετοι, που δεν γνωρίζουν ούτε τις στοιχειώδεις διαδικασίες λειτουργίας του Δημοσίου. Ενημερώνω λοιπόν: ο Δήμος ΓΝΩΜΟΔΟΤΕΙ για τους περιβαλλοντικούς όρους έργων που βρίσκονται στα διοικητικά του όρια. Εν προκειμένω, ο Δήμος πρόκειται να γνωμοδοτήσει για το έργο της διευθέτησης των πρανών του Ποδονίφτη όταν πάρει τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) στα χέρια του και την προωθήσει προς διαβούλευση στην επιτροπή διαβούλευσης και στο Δημοτικό συμβούλιο. Τα περί σύμφωνης γνώμης του Δήμου, όταν δεν έχει εκφράσει καν γνώμη ο Δήμος (!!!), όχι μόνο είναι ωμό ψέμα, αλλά δείχνουν και πλήρη άγνοια.
ΥΓ. Οι «ευαίσθητοι» που δήθεν νοιάζονται για την προστασία της πόλης, ας δείξουν το ίδιο θάρρος γνώμης και απέναντι σε άλλα σχέδια μειζόνων παρεμβάσεων στην πόλη. Αλλά ξέχασα, εκεί βαράμε προσοχές…

Να σημειώσουμε ότι στην τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα εμφανίζεται ο Δήμος να έχει συμφωνήσει με τη λύση εγκιβωτισμού του ποταμού και κατηγορείται για τσιμεντοποίησή του.

 

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *