Ρεκόρ συμμετοχών στα θερινά camp του Δήμου – φωτογραφίες

Με εμγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το φετινό θερινό camp που οργάνωσε ο Δήμος. Παραθέτουμε το σχετικό δελτίο τύπου, καθώς και πολλές φωτογραφίες:

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017 το πρόγραμμα της «Ημερησίας Θερινής Αθλητικής & Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά 6-12 ετών» που διοργάνωσε και υλοποίησε ΔΩΡΕΑΝ, ο Δήμος Ν. Φιλαδελφείας – Ν. Χαλκηδόνος. Το ανωτέρω πρόγραμμα έχει γίνει θεσμός και υλοποιείται  εδώ και δέκα (10) περίπου χρόνια, φέτος, δε, αποκλειστικά στηριγμένο στην εργασία του μονίμου, αορίστου χρόνου και εκτάκτου προσωπικού (Κ.Φ.Α. – γυμναστές, παιδαγωγοί, εικαστικοί κ.λ.π.) του Δήμου Ν. Φιλαδελφείας-Ν. Χαλκηδόνος.

Ο αριθμός των παιδιών που εξυπηρετήθηκαν εφέτος – ΔΩΡΕΑΝ – στο πρόγραμμα, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, με τον συνολικό αριθμό να ξεπερνά κατά πολύ τις τετρακόσιες (400) συμμετοχές. Ως χώροι υλοποίησης του προγράμματος χρησιμοποιήθηκαν δύο σχολικά συγκροτήματα του Δήμου μας:

 • το 1ο Δημ. Σχολείο Νέας Χαλκηδόνος και
 • το 4ο Δημ. Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς και όλες οι αθλητικές και

λοιπές εγκαταστάσεις του Δήμου, που μπορούσαν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του προγράμματος.

Η χρονική διάρκεια του θερινού camp ήταν τρεις (3) εβδομάδες, αρχομένης μετά την λήξη του σχολικού έτους.

Στην καθιερωμένη τελετή-γιορτή λήξης που πραγματοποιήθηκε, έγινε παρουσίαση των εικαστικών δημιουργιών των παιδιών, χορευτικές και αθλητικές επιδείξεις, πρόγραμμα ψυχαγωγίας με μουσική και animateur, ψυχαγωγικά παιχνίδια, κ.λ.π. Προσφέρθηκαν επίσης στα παιδιά σουβλάκια (τα οποία έψησαν οι εκπαιδευτικοί του προγράμματος) και άλλα εδέσματα (πίτσες, σάντουιτς, γλυκά, παγωτά κ.λ.π.), νερά, χυμοί και αναψυκτικά, που αποτέλεσαν ευγενική χορηγία επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας. Αξίζει να αναφέρουμε και να ευχαριστήσουμε κάθε έναν από τους υποστηρικτές της διοργάνωσης ονομαστικά και ξεχωριστά. Ευχαριστούμε:

 • Τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Φιλαδελφείας
 • Το SUPER MARKET «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ»
 • Την εταιρεία GOODY’S BURGER HOUSE
 • Την εταιρεία PIZZA «EL DORADO»
 • Την εταιρεία PIZZA «VENETSIANA»
 • Το Ζαχαροπλαστείο «ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ»
 • Το Εργαστήριο «Ο Θείος Φάνης»
 • Την εταιρεία Μονωτικών-Στεγανωτικών & Οικοδομικών υλικών «ΙΑΚΩΒΟΣ-ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.»
 • Την εταιρεία «ISI-SOUND» -ήχος- εικόνα – ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων

Θα θέλαμε επίσης, να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν για την επιτυχή διοργάνωση και υλοποίηση του ανωτέρω προγράμματος και ιδίως το προσωπικό του Δήμου Ν. Φιλαδελφείας-Ν. Χαλκηδόνος, που απασχολήθηκε. Οι εργαζόμενοι του Δήμου μας σε αρκετές περιπτώσεις υπερέβαλαν εαυτόν, μη φειδόμενοι κόπο και χρόνο, προκειμένου να προσφέρουν με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια στα παιδιά μας, ψυχαγωγία, διασκέδαση, χαρά και παιχνίδι.

Ευχόμαστε σ΄ όλους ολόψυχα ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *