Ομοφωνία, αλλά και διαγραφές στη γενική συνέλευση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ

«Η γενική συνέλευση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, το κυρίαρχο όργανο του σωματείου, ψήφισε ομόφωνα και μέσα σε αποθέωση την έγκριση όλων των ενεργειών, που έχουν γίνει μέχρι σήμερα για την Αγιά Σοφιά και προχώρησε στη διαγραφή εκείνων των μελών που με τις ενέργειές τους έχουν στραφεί εναντίον του μεγάλου ονείρου του κόσμου της ομάδας». Με αυτή τη λιτή διατύπωση η επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ, παρουσιάζει τα αποτελέσματα της γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε χθες, 11 Ιουλίου.

Στη γενική συνέλευση ήταν παρών ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αλλά και ο project manager του έργου του νέου γηπέδου Δημήτρης Ανδριόπουλος. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του οπαδικού τύπου  ο κ. Μελισσανίδης στην ομιλία του αναφέρθηκε στην πορεία έκδοσης της άδειας του γηπέδου λέγοντας: «Ειλικρινά σας λέω είναι η πρώτη φορά που είμαστε τόσο κοντά όσο δεν μπορεί να φανταστεί κανείς. Θέλω να πιστεύω ότι, ίσως την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε την άδεια». Ο κ. Ανδριόπουλος επίσης επιβεβαιώσε: «Είμαστε πιο κοντά από ποτέ για την άδεια. Μένουν λίγες ημέρες. Αυτοδιαψεύστηκα την τελευταία φορά και έκανα λάθος, αλλά αυτή την φορά είμαστε πραγματικά κοντά. Σας μιλώ ειλικρινά τα υπουργεία και οι δημόσιοι υπάλληλοι πουν έχουν εμπλακεί με το γήπεδο της ΑΕΚ δουλεύουν υπό ηρωικές συνθήκες».

Όσον αφορά δυο ζητήματα στα οποία οι παράγοντες της ΑΕΚ δέχονται κριτική, το θέμα της ιδιοκτησίας και την πορεία της υπογειοποίησης, οι δηλώσεις ήταν αόριστες.

Για το θέμα της ιδιοκτησίας ο κ. Μελισσανίδης ανέφερε: «Το γήπεδο δεν έχει ιδιοκτήτη. Το γήπεδο θα ανήκει στον κόσμο της ΑΕΚ».

Ενώ για το θέμα της υπογειοποίησης ο κ. Ανδριόπουλος απάντησε σε σχετική ερώτηση: «Το έργο της υπογειοποίησης έχει πάρει το δρόμο του και βρίσκεται στην διαδικασία έγκρισης. Όταν τελειώσει, η ΑΕΚ θα δωρίσει την οριστική μελέτη στην περιφέρεια και το έργο θα έχει τελειώσει πριν τελειώσει το γήπεδο. Αυτό θα μπει στις διαδικασίες δημοσίου».

Δεν έλειψαν και οι αιχμές για τη δημοτική αρχή της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, αφού ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ μίλησε για τη «δημοτική αρχή που μας πολεμάει», ενώ αντιθέτως ο κ. Ανδριόπουλος εκφράστηκε ιδιαίτερα θετικά για τον υπουργό Επικρατείας Αλ. Φλαμπουράρη («αν δεν ήταν αυτός, όχι άδεια δεν θα μας είχαν δώσει, αλλά θα μας είχαν πάρει και το χωράφι») και τον υπουργό Υποδομών Χρ. Σπίρτζη («θέλω να ευχαριστήσω και τον κ. Σπίρτζη ο οποίος ενέργησε γρήγορα και μας έβγαλε τις υψομετρικές διαφορές»).

Δείτε και το σχετκό βίντεο με την ομιλία του Δ. Μελισσανίδη:

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *