Την Τετάρτη 21 Ιουνίου αρχίζουν τα θερινά camp του Δήμου

Το θερινό πρόγραμμα ημερήσιας αθλητικής και δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας ξεκινά την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017, με καθυστέρηση δύο ημερών, για την οποία ζητάμε την κατανόηση των ωφελουμένων, μας ενημερώνει το γραφείο τύπου και δημοσίων σχέσεων του Δήμου.
Οι δικαιούχοι του προγράμματος, που είναι οι διπλάσιοι φέτος, λόγω του πραγματικά πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος που μας ώθησε στο να αυξήσουμε το δυναμικό στα δύο σχολικά συγκροτήματα που θα φιλοξενήσουν το summer camp, ενημερώνονται ήδη τηλεφωνικά από την υπηρεσία μας για να προσέλθουν το πρωί της Τετάρτης.
Υπενθυμίζουμε ότι το πρόγραμμα θα προσφερθεί δωρεάν στα παιδιά των δημοτικών σχολείων της πόλης μας, χάρη στους καταρτισμένους εργαζόμενους των τμημάτων Αθλητισμού και Παιδείας-Πολιτισμού και την υποστήριξη όλων των υπηρεσιών του Δήμου μας.
Είναι μία προσπάθεια των εργαζομένων και της Διοίκησης του Δήμου για την επί της ουσίας στήριξη των εργαζόμενων γονέων που αναζητούν μια διέξοδο δημιουργικότητας, εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας για τα παιδιά τους την περίοδο του καλοκαιριού και μάλιστα σε μία ιδιαίτερα επώδυνη περίοδο που κάθε οικογένεια με δυσκολία ανταπεξέρχεται στις οικονομικές της υποχρεώσεις».

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *