Λήξη των προγραμμάτων εκμάθησης ποδοσφαίρου

Την Δευτέρα 12 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του Προγράμματος Εκμάθησης Ποδοσφαίρου για την περίοδο 2016-2017 που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, στα πλαίσια των Προγραμμάτων Μαζικής Άθλησης. Στο εν λόγω πρόγραμμα εγγράφηκαν από την αρχή της περιόδου 160 παιδιά ηλικίας 5  – 12 ετών και συμμετείχαν καθ΄ όλη την χρονιά και σε όλα τα τμήματα 145 παιδιά.

Η γιορτή για την τελετή λήξης των μαθημάτων πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία και την συμπαράσταση του αθλητικού σωματείου Α.Ε. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ», στο  γήπεδο Μίνι Ποδοσφαίρου των αθλητικών εγκαταστάσεων «Συνοικία Ειρήνης», επί των οδών Κηφισού & Παπαναστασίου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κατά την διάρκεια της πραγματοποιήθηκαν αγώνες επίδειξης μεταξύ αντιπροσωπευτικών ομάδων, των τμημάτων Ποδοσφαίρου Μαζικής Άθλησης του Δήμου και της Α.Ε. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ».

Σ΄ όλους τους μαθητές – αθλητές απονεμήθηκαν  αναμνηστικά μετάλλια και κύπελλα στις ομάδες. Τις απονομές πραγματοποίησαν σε άκρως συγκινητική ατμόσφαιρα, η αντιδήμαρχος Παιδείας –Πολιτισμού & Αθλητισμού, Ευτυχία Παπαλουκά και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θεόδωρος Μανωλεδάκης, αλλά και οι γονείς των παιδιών που παρευρίσκονταν.

Στο τέλος της γιορτής, ακολούθησε πρόγραμμα από Animateur (Μάγο) και προσφέρθηκαν στα παιδιά αναψυκτικά και χυμοί, προσφορά του αθλητικού σωματείου Α.Ε. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ».

Την όλη εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο παλαίμαχος διεθνής διαιτητής Ευάγγελος Γιαννακουδάκης, ο οποίος διαιτήτευσε σε ορισμένους αγώνες επίδειξης των παιδιών.

 

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *