Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Διαδημοτικό Τουρνουά Μίνι Ποδοσφαίρου

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία, την Δευτέρα 29 Μαΐου 2017, οι αγώνες της Γιορτής του Διαδημοτικού Τουρνουά – Μίνι Ποδοσφαίρου, που διοργάνωσε ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας στο πλαίσιο των αθλητικών εκδηλώσεων για το έτος 2017, στις 26, 27, 28, & 29 Μαΐου 2017.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στις κατηγορίες: ΠΡΟ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ (έτη γέν.: 2008-2009) και ΤΖΟΥΝΙΟΡ (έτη γέν.: 2006-2007) με το σύστημα των ομίλων χωρίς βαθμολογική κατάταξη.

Συμμετείχαν ΔΩΡΕΑΝ ομάδες των ερασιτεχνικών Σωματείων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας καθώς και αυτών των όμορων Δήμων και ομάδες των Προγραμμάτων Μαζικής Άθλησης.

Οι Ομάδες που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους αναφέρονται με αλφαβητική σειρά:

  1. Α.Ε.Κ. Τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας (FUTSALL).
  2. Γ.Σ. ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ.
  3. Γ. Σ. «ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ».
  4. Α. Ο. Ν. Φ. «ΑΤΤΑΛΟΣ».
  5. Α. Ο. «ΚΟΡΩΝΙΔΑ».
  6. Α.Π.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ.
  7. ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Μ.Α. ΔΗΜΟΥ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στους αθλητικούς χώρους – γήπεδα –  του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας:

  • στο Γήπεδο Μίνι Ποδοσφαίρου  στην Συνοικία Ειρήνης (Κηφισού & Παπαναστασίου) έναντι Ηλ. Σταθμού Περισσού, η κατηγορία ΠΡΟ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ
  • στο Γήπεδο Μίνι Ποδοσφαίρου επί τη συμβολή των οδών Παπαφλέσσα & Αχαρνών (έναντι Εθν. Οδού Αθηνών – Λαμίας), Νέα Χαλκηδόνα, η κατηγορία ΠΡΟ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ
  • στο Γήπεδο Μίνι Ποδοσφαίρου 9Χ9 επί τη συμβολή των οδών Ν. Πλαστήρα & Λαχανά, Νέα Φιλαδέλφεια (Καμινάδα), η κατηγορία ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Μετά το τέλος των αγώνων και κατά την τελετή λήξης που ακολούθησε απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια σε όλες τις ομάδες και ποδοσφαιριστές και των δύο κατηγοριών που συμμετείχαν, τα οιποία απένειμε η Αντιδήμαρχος Παιδείας – Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Ευτυχία Παπαλουκά.

Την όλη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και παρακολούθησαν τους αγώνες, η Ευτυχία Παπαλουκά Αντιδήμαρχος Παιδείας – Πολιτισμού & Αθλητισμού, ο Θεόδωρος Μανωλεδάκης Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και αρκετοί προπονητές, παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές, αθλητικοί παράγοντες και μέλη των Δ.Σ. των Ομάδων.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους εργάσθηκαν και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους  για την επιτυχημένη αθλητική διοργάνωση και συγκεκριμένα τις ομάδες και τους αθλητές που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους, το διαιτητή των αγώνων, Στέλιο Γεωργόπουλο, τους γιατρούς Ευάγγελο Ζαφείρη και Δημήτριο Βούρο και τέλος τους υπαλλήλους των Υπηρεσιών: της Διεύθυνσης Καθαριότητος-Ανακύκλωσης & Ηλεκτροφωτισμού, της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου, της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, της Διεύθυνσης Πολιτισμού και Αθλητισμού καθώς και της  Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *